نقاشی ساختمان در شهریار

نقاشی ساختمان در شهریار

نقاشی ساختمان در شهریار

نقاشی ساختمان در شهریار

نقاشی ساختمان در شهریار
نقاشی ساختمان در کرج
نقاشی ساختمان در تهران

کلمات کلیدی

۱۶ مطلب در فروردين ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

تاثیر رنگها در پزشکی چیست؟ رنگ درمانی چیست؟

naghashi.org-4.png (355×200)

بررسی تاثیر رنگها در پزشکی و بیماری ها  - رنگ درمانی و رفع بیماریها

انسان امروزی درک کرده است که هرآنچه در وجودش به صورت بیماری ظاهر می شود، درمان آن نیز باز از درونش مقدور و میسر گردیده است. انسان امروزی در کنار یافته ها در کنار یافته ها و کشفیات علم پزشکی و از طرفی درک واقعیات وجودی خود در برابر افق وسیع قرار گرفته که هر لحظه برای رسیدن به موهبات آن تلاش می کند و باور داریم که انسان در سالهای آینده به آنچه که برایش بعید بوده است نائل خواهد آمد.

رنگ درمانی یا درمان دردها به وسیله رنگها مقوله ایست که به علم پزشکی پیشرفته امروزی مربوط می شود ، درد در بدن انسان ایجاد می شود و و درمانش نیز در خود انسان و در جهان هستی است. لذا تأثیر پذیری از رنگها برای درمان مشکلات فیزیکی وروانی مقوله ایست که امروزه درمیان روانشناسان تثبیت شده و ازاین طریق بسیاری از مشکلات را درک می نمایند و تلاش وافری در رفع آن می کنند و از طرفی شخصیت فرد و قابلیت های آن نیز به وسیله رنگها مشخص می شود .

دراینجا درک خواهید کرد که چگونه می توان از رنگها می توان دررفع مشکلات و بیماریها چاره جست :

مفاهیم موجود در رنگها:

سفید :

رنگ سفید در بنیه تمامی طیفها نهفته و مجتمع شده است. درسایه این رنگ، سیستم انرژی فرد تمیزتر می شود و فرد می تواند خودش را از آلودگیها نجات دهد. رنگ سفید متظاهر کننده احساسات نبوغ و استعدادهای بالقوه فرد بوده و رنگی است که نبوغ و توانائیهای فرد را تقویت نموده و برای تمامی بنیه های رنگی مناسب تشخیص داده می شود . سئانسهای درمان را که شروع می کنید ، بهتراست با این رنگ آغاز نموده و اگر کارتان نیز به پایان رسید، باز با این رنگ خاتمه بدهید. این رنگ باعث می شود که شما بتوانید توازن انرژی ونیرو را در رد مورد درمان فراهم آورید و از طرفی باعث می گردد که نیرو و توان وروحیه را به فرد مورددرمان تزریق نمائید . یکی دیگراز خصوصیات رنگ سفید این است که اگر با رنگ ها ی دیگر آمیخته شده و بکار گیرد بسی نیرومندتر شده و تأثیراتش افزونتر خواهد شد.

سیاه :

نقاشی-ساختمان-قلی-پور.gif (594×135)

رنگ سیاه نیز به مانند سفید در تمامی طیفهای نوری متمرکز و مجتمع شده است . سیاه در ورای پرده ای درهم ریخته و آشفته مخفی گردیده است. بسیاری از افراد از این رنگ به عنوان رنگ درمان کننده احتراز می جویند ولی در اثنای درمان به وسیله رنگ ها گاهگاهی از رنگ سیاه استفاده می نمایم. زیرا بارها دیده ام که این رنگ دربرخی موارد بسیار مفید می باشند. این رنگ درزمانی که فرد دچار مشکلات روحی شده و بسیار آشفته حال است می تواند حالت آرام بخش و حفاظت کننده را ایفاء نماید . این رنگ باعث می شود که احساسات زنانه درافراد به حرکت بیفتد و همین امر باعث می گردد که در وجودشان انرژی مغناطیسی نیرومندی را حس نمایند. باز هم رنگ سیاه از جمله رنگ های موثری است که بایستی توجه شود که به اندازه مناسب مورد استفاده قرار گیرد . زیرا اگر رنگ سیاه در لباسهای مورد استفاده به وفور مورد استعمال قرار گیرد باعث میگردد که فرد دچار افسردگی گردد.

بهترین راه برای بهره برداری از رنگ سیاه آن است که رنگ را به همراه سفید مورد استفاده قرار داد. تاثیرات منفی هر دو رنگ باعث می شود که حالات متعادلی ایجاد شود که همین حالت منجر به فرد از درون آرامش یابد و عدم تعادل و توازن وی نیز از بین میرود. رنگ سیاه باعث می گردد که رفتارهای ناشی از غیر شعور افراد نظم سوق یبند که همین امر سبب قالب گیری منطقی افراد درخصوص رفتار و اندیشه می شود. برای رسیدن به این نتیجه بهتر است رنگ سیاه را به تمام بر تن نکنید و حتماً چیزی از لباستان را به رنگ سفید انتخاب نمائید.

قرمز یا سرخ :

رنگ قرمز به سبب احراز انرژی شدید در خود باعث می گردد که تحریکات و احساسات فیزیکی و عوامل و اسباب فیزیکی فرد را بیدار سازد و همین بیداری آنها را به شدت به فعالیت وا میدارد . همین رنگ می تواند سرما خوردگی ، ناراحتیهای گردش خون و وجود عفونت در نایژه ها و ریه ها مفید واقع می شود و آنها رادرمان می نماید . اما ناگفته نماند که این رنگ احساسات مربوط به انتقام ، کینه ، بی منطقی ، جسارت ، عشق و سکس را نیز تهیج می نماید .اگرمقداررنگ قرمز بیشتر مورد استفاده قرار گیرد منجر به ناملایمات احساسی و افسردگیهای ناپایدار می شود . علاوه براین باعث افزایش فشارخون در انسانها می شود . به طور خلاصه رنگ قرمز باعث می شود که حرارت و دمای بدن انسان بیشتر شود و گردش خون و جریان آن را سریعتر می سازد و برای افرادی که دارای فشار خون پائینی هستند مفید خواهد بود.

نارنجی :

این رنگ سمبل نشاط و شادمانی و از طرفی نشانه دانش و آگاهی است . اسن رنگ احساسات اجتماعی بودن و شدن را افزایش داده و فعالیت اجتماعی را در افراد تقویت می کند. موثرترین بخش بدن انسان سیستم عضلانی و ماهیچه ای انسان است که به سرعت ازاین رنگ تاثیر می پذیرد. استفاده افراطی ازرنگ نارنجی سبب نامتعادلی و ناهماهنگی درسیستم عصبی افراد می شود . به همین دلیل توصیه می شود که این رنگ به همراه سبز و یا آبی مورد استفاده قرار گیرد اعضای مختلفی از جمله طحال، غده پانکراس، معده ، روده ها و کلیه ها از این رنگ متأثر می شود و اگر ناراحتی هایی در این قسمت ها ایجاد گردد رنگ نارنجی موثر باشد. ناراحتی و افسردگی های شدید نیز می توانند به وسیله رنگ نارنجی درمان شوند . برای رفع ناراحتی های گذرا درسیستم گوارشی نیز استفاده از رنگ نارنجی مفید می باشد

زرد:

تاثیرگذارترین نقطه ای که در بدن انسان می تواند از رنگ زرد متاثر شود ذهن آدمی است .تمامی فعالیت های ذهنی فرد به وسیله نیروی رنگ زرد به حرکت در می آید از طرفی برای از بین بردن ناملایمات روحی و یاس ونا امیدی رنگ زرد مفید واقع می شود ، زیرا نیروی رنگ زرد به فرد امید واری و خوش بینی و اعتماد به نفس میدهد.

سیستم عصبی، معده، روده ها، کلیه ها و تمامی هاضمه تحت تاثیراین رنگ قراردارند واگر ناراحتی در آنها ایجاد شود به وسیله رنگ زرد درمان میگردد.

سبز:

رنگ سبز حالت آرام بخشی دارد و به عنوان سمبل شفقت ، مهربانی و متعادل بودن روح وروان و رفتار به شمار می رود .این رنگ از طرفی دل رحمی ، مهربانی و مودت و دوستی را در انسانها افزایش می دهد. یکی دیگر از خصوصیات این رنگ تعدیل بخشی در حرارت و تب بدن است .

مهمترین نقطه ای که ازرنگ سبز متاثر می شود چاکرای قلب است . این حالت باعث می گردد که ناراحتی های قلبی ، فشار خون زیاد یا کم ، سردردهای ناموزون و ناهماهنگ ، میگرن ، بی حالی و سستی بدن و همچنین رنگ پریدگی از طریق رنگ سبز درمان می شوند.

رنگ سبز نبایستی در درمان بیماریهایی از قبیل سرطان و یا بیماریهای غده ای از آن استفاده کرد، زیرا باعث پیشرفت و توسعه این بیماریها می شود.

آبی :

رنگ آبی باعث می شود که فشار خون بالا کاهش یابد و در رفع ناراحتی ها و بیماریهای گلو و حنجره مفید واقع می شود. استفاده از رنگ آبی در درمان بیماریهای مربوط به آسم ، آبله مرغان ، زردی (یرقان)، رماتیسم بسیار مفید است .

لاجورد:

این رنگ در حقیقت نوع تیره تر وغلیظ تر رنگ آبی است . این رنگ در رفع بیماریهای روحی و فیزیکی بسیار مفید می باشد. نیروهای خالی این رنگ به خوبی خون را تمیز کرده و شستشو می دهد. از این جهت بسیاری توکسینها (سمومی که به وسیله میکروبها تولید می شوند ) از طریق این رنگ از بدن و گردش خون خارج می شود . این رنگ تعادل و توازن لازم را در میان دو نیمکره مغر ایجاد کرده و تاثیرات مثبتی می گذارد. این رنگ در رابطه با چهره انسان بسیار موثر است و تمامی سینوسهای صورت را تحت تاثیر نهاده و اگر در بخش های مختلف صورت از جمله اطراف چشمها ، گوش ، بینی ، دهان ، گونه ها ناراحتی هایی مشاهده گردد می توان برای بهبود از رنگ لاجوردی استفاده نمود.

کبود:

رنگ کبود بسی متفاوت تر از سایر رنگها ، بخش اسکلت و استخوان بندی بدن را تحت تاثیر قرار می دهد. انرژی رنگ کبود در درمان انواع بیماری های سرطانی موثر است ، مخصوصاً در التهاب و عفونت دنده های قفسه سینه و یا جراحیهای استخوانی بسیار مفید واقع می شود . همچنین رنگ کبود در رفع مشکلات سیستم گوارشی و هضم و جذب مواد معدنی و ویتامینها در بدن مفید می باشد.

صورتی :

رنگ صورتی می تواند با انرژی خود احساسات مربوط به مهربانی ، شفقت ، حامی ، یکرنگی ، صراحت ، عشق ، اعتماد و ایمان به آنچه که لازم است را تقویت می بخشد. رنگ صورتی به واسطه داشتن نیروی خاص ، غده تیموس را تحت تاثیر قرارداده و انسان را دارای نیروی بخشندگی و با عاطفه می سازد . در تداعی معانی و خاطرات نیز وجود این رنگ مفید واقع می گردد. به طور خلاصه رنگ صورتی در رفع کدورت ، ناراحتی های عصبی ، خشم و آرامش رفتاری بسیار مفید بوده و حالت موثری دارد.

زرد لیمویی :

این رنگ افزایش قدرت فعالیتهای مغزی بسیار مفید است و خصوصیت سرعت بخشی به انتقالات اطلاعات مغزی را دارد. یعنی این رنگ باعث می شود که فرد آنچه را که فرا گرفته سریعاً حلاجی کرده و تحلیل و تجزیه را انجام دهد و به نتیجه برسد . این رنگ که مقدار اندکی رنگ سبز را نیز در خود احتواء دارد ، باعث می شود که بدن از برخی میکروبها عاری شده و سلامت خود را باز یابد . انرژی موجود دراین رنگ ، باعث توسعه و پیشرفت و تضمین سلامتی با فتهای بدن و استخوانها و مخصوصاً مغز استخوانها می شود.

زرد طلایی :

این رنگ سیستم رفع کدورت و بخشندگی را در وجود آدمی پرورش داده و تقویت می بخشد . از طرفی رابطه متعادل میان واکنشها و فونکسیونهای بدن آدمی را نیز به طور مداوم تأمین و تضمین کرده و روح آرامش و عفو را درانسان ایجاد می نماید . این رنگ نیز مانند رنگ سرخ درانسان هیجانات زیادی را ایجاد می نماید.

آبی آسمانی :

این رنگ با میزان استفاده اکسیژن در بدن در ارتباط است . این رنگ به شدت حالت گند زدایی و میکروب کشی داشته و بدن انسان به کمک این رنگ می تواند تمامی ناراحتی های مربوط به آشفتگی روحی ، ناملایمات روانی ، افسردگی و ناراحتی های ذهنی را از بین ببرد . رنگ آبی آسمانی و انرژی موجود درآن باعث می شود که تمامی شرایط مؤثر و منفی که مغز را دچار خود می سازند ، از بین برود.

آبی نیلی :

رنگ مذکور مهمترین رنگی است که با انرژی خود تمامی بدن را تحت تاثیر قرار داده و آرامش و تسکین لازم را به آن می بخشاید و در واقع بدن را سرپا نگه می دارد. این رنگ در رفع تب شدید بسیار مفید بوده و حالت آرامبخش دارد.

رنگ سرمه ای روشن :logo.gif (368×86)

این رنگ که حالت غلیظ و تیره آبی است و از دو رنگ آبی و سبز ایجاد می شود ، بهترین انرژی را در رفع بحرانها و ناراحتی های روحی دارد. این رنگ به واسطه ترکیبی از دو رنگ سبز و آبی ، خصوصیات این دو رنگ را نیز در خود داشته و انرژی های آنها را بربدن موثر می نماید. این رنگ روح نشاط و فعالیت را به انسان بخشیده و میکروبها را از بدن و حتی توکسینها را نیز دفع می نماید .این رنگ در حفظ سلامتی پوست بیمار مفید است و دفع خستگی های جسمانی و ناراحتی های مربوط به گوش نیز نافع بوده و انرژی آن مؤثر می باشد.

رنگ افلاطونی (کبود روشن ):

انرژی چنین رنگی از بسیاری جهات سیستم فیزیولوژیکی بدن را تحت تأثیر قرارداده و یکی از رنگهایی است که بایستی انرژی آن با درایت و دقت مورد توجه قرارگیرد . زیرا این رنگ به دلیل داشتن انرژی های حاصل ازرنگ های بسیاری که ترکیب یافته است دارای انرژی بسیار نیرومندی می باشد و استفاده زیاد و افراطی از آن باعث می گردد که فرد دچار ناراحتی های روحی و روانی شود . این رنگ به واسطه داشتن تن زیادی از رنگ قرمز موجبات سردرد، ناراحتی های میگرنی و واکنشهای عصبی را فراهم می آورد. اما با تمام این خصوصیات دردرمان بیماریهای سرطانی و کوچک کردن و مانع شدن ازرشد تومورها بسیار مفید است و از طرفی تب شدید را دفع می کند.

رنگ نقره ای :

این رنگ نیز مثل رنگ سفید اگر با رنگهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد ، تأثیرات انرژی بیشتری را بر بدن گذاشته و نتایج مفیدی دارد. دردرمان بیماریهایی که ریشه متافیزیکی دارند، استفاده از انرژی رنگ نقره ای بسیار شایسته خواهد بود. از طرفی انرژی این رنگ قدرت نبوغ ، خلاقیت و تفکر را در انسان افزایش می دهد و به مثابه همین قدرت و توانایی پیش بینی وحدث و گمان منتهی به نتیجه را نیز زیادتر می نماید.

قهوه ای :

رنگی است که تأثیرات آن دردرمان بسیاری از بیماریها انکارناپذیر است . این رنگ فرد را در بسیاری از جهات و مخصوصاً از حیث ذهنی و احساسی تحت تأثیر قرار می دهد. این رنگ به واسطه داشتن انرژی خاص خود باعث می شود که انسان تحت تأثیر قرار گرفته و فردی اجتماعی شود و بینش و رفتار فرد را در قبال جامعه متعادل می نماید. به عبارتی روشن تر ، باعث می گردد که انسان گامهای استوار و مستحکمتری را بردارد و عزم را در انسان جازم تر می سازد.

  • بابک قلی پور
  • ۰
  • ۰

پوشش های سلولزی و کاربرد آن در پوشش ساختمانی

پوشش های سلولزی در پوشش های ساختمانی

پوشش های سلولزی طیفی از پوشش های ساختمانی هستند که علاوه بر جلوه ای زیبا مزایای زیادی دارند و در عین حال با استقبال زیادی از طرف مصرف کنندگان خانگی روبرو نشده اند. پوشش های سلولزی از الیاف مصنوعی /سلولز/رزین های ساختمانی/آراینده های معدنی /پیگمنتهای مقاوم /روان کننده های و سایر افزودنیها تشکیل شده که بوسیله ماله های فلکسی گلاس بر روی سطوح اجرا می شود.

logo.gif (368×86)

این نوع پوشش دارای مزایائی است :

زیرسازی کمتری نسبت به سایر پوشش های ساختمانی نیاز دارد. بر روی سطوح گچ و خاک نیز مستقیما قابل اجراست. البته گچ و خاک باید با کیفیت مناسب و بدون پستی و بلندی و زدگی باشد.

قابلیت اجرا بر روی تمامی سطوح (تقریبا) را دارد.

سرعت اجرای مناسبی دارد.

naghashi.org-4.png (355×200)

بدون بو و ریخت و پاش است و در مواردی که کار فرما در محل کار ساکن است از ناحیه اجرای این پوشش اذیت نمی شوند.

تنها پوشش رفع کننده اغلب ترک های ساختمانی است و ترک ها وعیوب غیر قابل رفع (تقریبا) در زیر پوشش ضخیم خود پنهان می کند.

مهمترین مزیت این پوشش عایق بودن است.

با جذب صداهای داخلی و خارجی ساختمان که از طریق دیوارها وارد ساخت میشود (بین 30 تا 50درصد) تا حدود قابل قبولی محیط را اکوستیک می کند.

عایق بسیار مناسبی برای سرما و گرماست و باعث کاهش قابل توجه مصرف لوازم سرمایشی و گرمایشی ساختمان می شود.

موارد بالا مهمترین مزیت های این نوع پوشش است.

با وجود این مزایا استقبال بالایی از این پوشش برای مصارف خانگی نشده است. این استقبال کم احتمالا به دلایل زیر است.

به رغم ادعای سازندگان این نوع پوشش قابلیت شستشو همانند رنگ روغنی را ندارد. برای ضد آب کردن کامل این پوشش نیاز به مراحل اضافی و پرهزینه است که علاوه بر هزینه بالا تخصصی نیاز دارد که معمولا نصابان این پوشش از آن برخوردار نیستند. برای ضد آب کردن کامل این پوشش نیاز به اجرای یک لایه نیم پلی استر می باشد که هزینه تمام شده را بالا می برد و در محیط های بسته و دارای تهویه ضعیف اجرای نیم پلی استر خطرناک است.

نقاشی-ساختمان-قلی-پور.gif (594×135)

البته اکثر رنگ های انتخابی این پوشش اصطلاحا چرک تاب است و شاید سالها نیاز به نظافت نداشته باشند و با ابر و شامپو فرش و با ملایمت می توان سطح این پوشش را نظافت کرد . سطح این نوع پوشش بعد از اجرا صاف نیست حالت پفکی دارد و شاید این حالت مورد پسند طیفی از مصرف کنندگان نباشد.

عده ای از مصرف کنندگان این نوع پوشش را در مغازه ها و یا مکان های عمومی دیده اند و با دیدن رنگ های تند و شلوغ این پوشش در مغازه ها تصور دارند که این نوع پوشش جلف است که این تصور غلطی است و این پوشش همانند دیگر پوشش های ساختمانی از رنگ سفید یک دست تا سیاه یک دست و انواع رنگ های ساده و ترکیبی و روشن و تیره را دارا می باشد و شاید از لحاظ گستردگی طیف رنگ در بالاترین سطح در پوشش های ساختمانی قرار دارد.

از دیگر مواردی که باعث بدبینی به این پوشش شده : وجود موارد تقلبی این پوشش (ضایعات پارچه آسیاب شده و چسب) و وجود نصابان ناشی و سود جویانی است که با مواد تقلبی و کیفیت پائین این پوشش را (با قیمت هائی کمتراز بازار) اجرا می کنند و بعد از مدتی مصرف کننده را با مشکلات زیادی مواجه می کنند.

شاید همت سازندگان این پوشش در تولید مواد با کیفیت (موادی با سطح صاف تر پس از اجرا و قابلیت بالاتر شستشو) و معرفی گسترده این نوع پوشش به مصرف کنندگان از طرف سازمانهای دولتی و مطبوعات (به عنوان پوششی سازگار با محیط زیست و کم کننده مصرف انرژی خانگی) باعث شناخت این نوع پوشش و استقبال گسترده از این نوع پوشش گردد.

  • بابک قلی پور
  • ۰
  • ۰

تأثیر رنگ ها در آرامش ما

شناخت تاثیر رنگ بر احساسات و آرامش ما در زندگی

logo.gif (368×86)

در زندگی پرتلاطم امروزی، داشتن آرامش، یکی از نیازهای ضروری انسان عصر حاضر است. همه ما برای یافتن لحظاتی آرام و بدون دغدغه در جستجو هستیم و گاه نیز فکر می کنیم، رسیدن به آرامش روحی و فکری امری محال است. در این دنیای پرتحرک که هر روز در حال تغییر و تحول است، برای ایجاد آرامش و دادن این حس به انسان، نیازمند خلق چنین تفکری هستیم که درون خانه به دنبال آسایش و تمرکز فکری باشیم. برای طراحی این چنین محیطی، رنگ، یکی از ضروریات است.

naghashi.org-4.png (355×200)

در یک خانه، رنگ به دو گونه مورد توجه قرار می گیرد؛ اولی فضای کلی و عمومی خانه، دیگری مجموعه ای از ترکیب بندی های رنگی که در یک اتاق و اجزای داخلی آن وجود دارد. با استفاده از رنگ مناسب می توان محیطی و فضایی برای استراحت و آرامش یافت و آن گاه خانه تبدیل به پناهگاه و مأمنی می شود برای فرصت تفکر و اندیشه در این میان لازم است رنگ ها و تأثیر متقابل آن ها را بر یکدیگر بشناسیم.

رنگ های همخوان یا همان رنگ هایی که در دایره ی رنگی، مجاور یکدیگر قرار دارند، نقش مهمی درایجاد آرامش دارند. حتی اگر این رنگ ها تُنمایه ای قوی داشته باشند، مانند آبی تیره، سبز تیره، و ارغوانی، باز هم به انسان آرامش می دهند.اما برای به دست آوردن شناخت بیشتر، نکات مطرح شده در سلسله مقالات آشنایی با تأثیر رنگها، می تواند راهگشا باشد. بر این اساس، اثر بخشی برخی از رنگ ها بر یکدیگر را با نگاهی موشکافانه در مطالب این سایت بررسی کردیم که می توانید آنها را مطالعه فرمایید.

  • بابک قلی پور
  • ۰
  • ۰

تاثیر رنگها در پزشکی چیست؟ رنگ درمانی چیست؟

بررسی تاثیر رنگها در پزشکی و بیماری ها  - رنگ درمانی و رفع بیماریها

انسان امروزی درک کرده است که هرآنچه در وجودش به صورت بیماری ظاهر می شود، درمان آن نیز باز از درونش مقدور و میسر گردیده است. انسان امروزی در کنار یافته ها در کنار یافته ها و کشفیات علم پزشکی و از طرفی درک واقعیات وجودی خود در برابر افق وسیع قرار گرفته که هر لحظه برای رسیدن به موهبات آن تلاش می کند و باور داریم که انسان در سالهای آینده به آنچه که برایش بعید بوده است نائل خواهد آمد.

رنگ درمانی یا درمان دردها به وسیله رنگها مقوله ایست که به علم پزشکی پیشرفته امروزی مربوط می شود ، درد در بدن انسان ایجاد می شود و و درمانش نیز در خود انسان و در جهان هستی است. لذا تأثیر پذیری از رنگها برای درمان مشکلات فیزیکی وروانی مقوله ایست که امروزه درمیان روانشناسان تثبیت شده و ازاین طریق بسیاری از مشکلات را درک می نمایند و تلاش وافری در رفع آن می کنند و از طرفی شخصیت فرد و قابلیت های آن نیز به وسیله رنگها مشخص می شود .

دراینجا درک خواهید کرد که چگونه می توان از رنگها می توان دررفع مشکلات و بیماریها چاره جست :

مفاهیم موجود در رنگها:

سفید :

رنگ سفید در بنیه تمامی طیفها نهفته و مجتمع شده است. درسایه این رنگ، سیستم انرژی فرد تمیزتر می شود و فرد می تواند خودش را از آلودگیها نجات دهد. رنگ سفید متظاهر کننده احساسات نبوغ و استعدادهای بالقوه فرد بوده و رنگی است که نبوغ و توانائیهای فرد را تقویت نموده و برای تمامی بنیه های رنگی مناسب تشخیص داده می شود . سئانسهای درمان را که شروع می کنید ، بهتراست با این رنگ آغاز نموده و اگر کارتان نیز به پایان رسید، باز با این رنگ خاتمه بدهید. این رنگ باعث می شود که شما بتوانید توازن انرژی ونیرو را در رد مورد درمان فراهم آورید و از طرفی باعث می گردد که نیرو و توان وروحیه را به فرد مورددرمان تزریق نمائید . یکی دیگراز خصوصیات رنگ سفید این است که اگر با رنگ ها ی دیگر آمیخته شده و بکار گیرد بسی نیرومندتر شده و تأثیراتش افزونتر خواهد شد.

سیاه :

رنگ سیاه نیز به مانند سفید در تمامی طیفهای نوری متمرکز و مجتمع شده است . سیاه در ورای پرده ای درهم ریخته و آشفته مخفی گردیده است. بسیاری از افراد از این رنگ به عنوان رنگ درمان کننده احتراز می جویند ولی در اثنای درمان به وسیله رنگ ها گاهگاهی از رنگ سیاه استفاده می نمایم. زیرا بارها دیده ام که این رنگ دربرخی موارد بسیار مفید می باشند. این رنگ درزمانی که فرد دچار مشکلات روحی شده و بسیار آشفته حال است می تواند حالت آرام بخش و حفاظت کننده را ایفاء نماید . این رنگ باعث می شود که احساسات زنانه درافراد به حرکت بیفتد و همین امر باعث می گردد که در وجودشان انرژی مغناطیسی نیرومندی را حس نمایند. باز هم رنگ سیاه از جمله رنگ های موثری است که بایستی توجه شود که به اندازه مناسب مورد استفاده قرار گیرد . زیرا اگر رنگ سیاه در لباسهای مورد استفاده به وفور مورد استعمال قرار گیرد باعث میگردد که فرد دچار افسردگی گردد.

بهترین راه برای بهره برداری از رنگ سیاه آن است که رنگ را به همراه سفید مورد استفاده قرار داد. تاثیرات منفی هر دو رنگ باعث می شود که حالات متعادلی ایجاد شود که همین حالت منجر به فرد از درون آرامش یابد و عدم تعادل و توازن وی نیز از بین میرود. رنگ سیاه باعث می گردد که رفتارهای ناشی از غیر شعور افراد نظم سوق یبند که همین امر سبب قالب گیری منطقی افراد درخصوص رفتار و اندیشه می شود. برای رسیدن به این نتیجه بهتر است رنگ سیاه را به تمام بر تن نکنید و حتماً چیزی از لباستان را به رنگ سفید انتخاب نمائید.

قرمز یا سرخ :

رنگ قرمز به سبب احراز انرژی شدید در خود باعث می گردد که تحریکات و احساسات فیزیکی و عوامل و اسباب فیزیکی فرد را بیدار سازد و همین بیداری آنها را به شدت به فعالیت وا میدارد . همین رنگ می تواند سرما خوردگی ، ناراحتیهای گردش خون و وجود عفونت در نایژه ها و ریه ها مفید واقع می شود و آنها رادرمان می نماید . اما ناگفته نماند که این رنگ احساسات مربوط به انتقام ، کینه ، بی منطقی ، جسارت ، عشق و سکس را نیز تهیج می نماید .اگرمقداررنگ قرمز بیشتر مورد استفاده قرار گیرد منجر به ناملایمات احساسی و افسردگیهای ناپایدار می شود . علاوه براین باعث افزایش فشارخون در انسانها می شود . به طور خلاصه رنگ قرمز باعث می شود که حرارت و دمای بدن انسان بیشتر شود و گردش خون و جریان آن را سریعتر می سازد و برای افرادی که دارای فشار خون پائینی هستند مفید خواهد بود.

نارنجی :

این رنگ سمبل نشاط و شادمانی و از طرفی نشانه دانش و آگاهی است . اسن رنگ احساسات اجتماعی بودن و شدن را افزایش داده و فعالیت اجتماعی را در افراد تقویت می کند. موثرترین بخش بدن انسان سیستم عضلانی و ماهیچه ای انسان است که به سرعت ازاین رنگ تاثیر می پذیرد. استفاده افراطی ازرنگ نارنجی سبب نامتعادلی و ناهماهنگی درسیستم عصبی افراد می شود . به همین دلیل توصیه می شود که این رنگ به همراه سبز و یا آبی مورد استفاده قرار گیرد اعضای مختلفی از جمله طحال، غده پانکراس، معده ، روده ها و کلیه ها از این رنگ متأثر می شود و اگر ناراحتی هایی در این قسمت ها ایجاد گردد رنگ نارنجی موثر باشد. ناراحتی و افسردگی های شدید نیز می توانند به وسیله رنگ نارنجی درمان شوند . برای رفع ناراحتی های گذرا درسیستم گوارشی نیز استفاده از رنگ نارنجی مفید می باشد

زرد:

نقاشی-ساختمان-قلی-پور.gif (594×135)

تاثیرگذارترین نقطه ای که در بدن انسان می تواند از رنگ زرد متاثر شود ذهن آدمی است .تمامی فعالیت های ذهنی فرد به وسیله نیروی رنگ زرد به حرکت در می آید از طرفی برای از بین بردن ناملایمات روحی و یاس ونا امیدی رنگ زرد مفید واقع می شود ، زیرا نیروی رنگ زرد به فرد امید واری و خوش بینی و اعتماد به نفس میدهد.

سیستم عصبی، معده، روده ها، کلیه ها و تمامی هاضمه تحت تاثیراین رنگ قراردارند واگر ناراحتی در آنها ایجاد شود به وسیله رنگ زرد درمان میگردد.

سبز:

رنگ سبز حالت آرام بخشی دارد و به عنوان سمبل شفقت ، مهربانی و متعادل بودن روح وروان و رفتار به شمار می رود .این رنگ از طرفی دل رحمی ، مهربانی و مودت و دوستی را در انسانها افزایش می دهد. یکی دیگر از خصوصیات این رنگ تعدیل بخشی در حرارت و تب بدن است .

مهمترین نقطه ای که ازرنگ سبز متاثر می شود چاکرای قلب است . این حالت باعث می گردد که ناراحتی های قلبی ، فشار خون زیاد یا کم ، سردردهای ناموزون و ناهماهنگ ، میگرن ، بی حالی و سستی بدن و همچنین رنگ پریدگی از طریق رنگ سبز درمان می شوند.

رنگ سبز نبایستی در درمان بیماریهایی از قبیل سرطان و یا بیماریهای غده ای از آن استفاده کرد، زیرا باعث پیشرفت و توسعه این بیماریها می شود.

آبی :

رنگ آبی باعث می شود که فشار خون بالا کاهش یابد و در رفع ناراحتی ها و بیماریهای گلو و حنجره مفید واقع می شود. استفاده از رنگ آبی در درمان بیماریهای مربوط به آسم ، آبله مرغان ، زردی (یرقان)، رماتیسم بسیار مفید است .

لاجورد:

این رنگ در حقیقت نوع تیره تر وغلیظ تر رنگ آبی است . این رنگ در رفع بیماریهای روحی و فیزیکی بسیار مفید می باشد. نیروهای خالی این رنگ به خوبی خون را تمیز کرده و شستشو می دهد. از این جهت بسیاری توکسینها (سمومی که به وسیله میکروبها تولید می شوند ) از طریق این رنگ از بدن و گردش خون خارج می شود . این رنگ تعادل و توازن لازم را در میان دو نیمکره مغر ایجاد کرده و تاثیرات مثبتی می گذارد. این رنگ در رابطه با چهره انسان بسیار موثر است و تمامی سینوسهای صورت را تحت تاثیر نهاده و اگر در بخش های مختلف صورت از جمله اطراف چشمها ، گوش ، بینی ، دهان ، گونه ها ناراحتی هایی مشاهده گردد می توان برای بهبود از رنگ لاجوردی استفاده نمود.

کبود:

رنگ کبود بسی متفاوت تر از سایر رنگها ، بخش اسکلت و استخوان بندی بدن را تحت تاثیر قرار می دهد. انرژی رنگ کبود در درمان انواع بیماری های سرطانی موثر است ، مخصوصاً در التهاب و عفونت دنده های قفسه سینه و یا جراحیهای استخوانی بسیار مفید واقع می شود . همچنین رنگ کبود در رفع مشکلات سیستم گوارشی و هضم و جذب مواد معدنی و ویتامینها در بدن مفید می باشد.

صورتی :

رنگ صورتی می تواند با انرژی خود احساسات مربوط به مهربانی ، شفقت ، حامی ، یکرنگی ، صراحت ، عشق ، اعتماد و ایمان به آنچه که لازم است را تقویت می بخشد. رنگ صورتی به واسطه داشتن نیروی خاص ، غده تیموس را تحت تاثیر قرارداده و انسان را دارای نیروی بخشندگی و با عاطفه می سازد . در تداعی معانی و خاطرات نیز وجود این رنگ مفید واقع می گردد. به طور خلاصه رنگ صورتی در رفع کدورت ، ناراحتی های عصبی ، خشم و آرامش رفتاری بسیار مفید بوده و حالت موثری دارد.

زرد لیمویی :

naghashi.org-4.png (355×200)

این رنگ افزایش قدرت فعالیتهای مغزی بسیار مفید است و خصوصیت سرعت بخشی به انتقالات اطلاعات مغزی را دارد. یعنی این رنگ باعث می شود که فرد آنچه را که فرا گرفته سریعاً حلاجی کرده و تحلیل و تجزیه را انجام دهد و به نتیجه برسد . این رنگ که مقدار اندکی رنگ سبز را نیز در خود احتواء دارد ، باعث می شود که بدن از برخی میکروبها عاری شده و سلامت خود را باز یابد . انرژی موجود دراین رنگ ، باعث توسعه و پیشرفت و تضمین سلامتی با فتهای بدن و استخوانها و مخصوصاً مغز استخوانها می شود.

زرد طلایی :

این رنگ سیستم رفع کدورت و بخشندگی را در وجود آدمی پرورش داده و تقویت می بخشد . از طرفی رابطه متعادل میان واکنشها و فونکسیونهای بدن آدمی را نیز به طور مداوم تأمین و تضمین کرده و روح آرامش و عفو را درانسان ایجاد می نماید . این رنگ نیز مانند رنگ سرخ درانسان هیجانات زیادی را ایجاد می نماید.

آبی آسمانی :

این رنگ با میزان استفاده اکسیژن در بدن در ارتباط است . این رنگ به شدت حالت گند زدایی و میکروب کشی داشته و بدن انسان به کمک این رنگ می تواند تمامی ناراحتی های مربوط به آشفتگی روحی ، ناملایمات روانی ، افسردگی و ناراحتی های ذهنی را از بین ببرد . رنگ آبی آسمانی و انرژی موجود درآن باعث می شود که تمامی شرایط مؤثر و منفی که مغز را دچار خود می سازند ، از بین برود.

آبی نیلی :

رنگ مذکور مهمترین رنگی است که با انرژی خود تمامی بدن را تحت تاثیر قرار داده و آرامش و تسکین لازم را به آن می بخشاید و در واقع بدن را سرپا نگه می دارد. این رنگ در رفع تب شدید بسیار مفید بوده و حالت آرامبخش دارد.

رنگ سرمه ای روشن :

logo.gif (368×86)

این رنگ که حالت غلیظ و تیره آبی است و از دو رنگ آبی و سبز ایجاد می شود ، بهترین انرژی را در رفع بحرانها و ناراحتی های روحی دارد. این رنگ به واسطه ترکیبی از دو رنگ سبز و آبی ، خصوصیات این دو رنگ را نیز در خود داشته و انرژی های آنها را بربدن موثر می نماید. این رنگ روح نشاط و فعالیت را به انسان بخشیده و میکروبها را از بدن و حتی توکسینها را نیز دفع می نماید .این رنگ در حفظ سلامتی پوست بیمار مفید است و دفع خستگی های جسمانی و ناراحتی های مربوط به گوش نیز نافع بوده و انرژی آن مؤثر می باشد.

رنگ افلاطونی (کبود روشن ):

انرژی چنین رنگی از بسیاری جهات سیستم فیزیولوژیکی بدن را تحت تأثیر قرارداده و یکی از رنگهایی است که بایستی انرژی آن با درایت و دقت مورد توجه قرارگیرد . زیرا این رنگ به دلیل داشتن انرژی های حاصل ازرنگ های بسیاری که ترکیب یافته است دارای انرژی بسیار نیرومندی می باشد و استفاده زیاد و افراطی از آن باعث می گردد که فرد دچار ناراحتی های روحی و روانی شود . این رنگ به واسطه داشتن تن زیادی از رنگ قرمز موجبات سردرد، ناراحتی های میگرنی و واکنشهای عصبی را فراهم می آورد. اما با تمام این خصوصیات دردرمان بیماریهای سرطانی و کوچک کردن و مانع شدن ازرشد تومورها بسیار مفید است و از طرفی تب شدید را دفع می کند.

رنگ نقره ای :

این رنگ نیز مثل رنگ سفید اگر با رنگهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد ، تأثیرات انرژی بیشتری را بر بدن گذاشته و نتایج مفیدی دارد. دردرمان بیماریهایی که ریشه متافیزیکی دارند، استفاده از انرژی رنگ نقره ای بسیار شایسته خواهد بود. از طرفی انرژی این رنگ قدرت نبوغ ، خلاقیت و تفکر را در انسان افزایش می دهد و به مثابه همین قدرت و توانایی پیش بینی وحدث و گمان منتهی به نتیجه را نیز زیادتر می نماید.

قهوه ای :

رنگی است که تأثیرات آن دردرمان بسیاری از بیماریها انکارناپذیر است . این رنگ فرد را در بسیاری از جهات و مخصوصاً از حیث ذهنی و احساسی تحت تأثیر قرار می دهد. این رنگ به واسطه داشتن انرژی خاص خود باعث می شود که انسان تحت تأثیر قرار گرفته و فردی اجتماعی شود و بینش و رفتار فرد را در قبال جامعه متعادل می نماید. به عبارتی روشن تر ، باعث می گردد که انسان گامهای استوار و مستحکمتری را بردارد و عزم را در انسان جازم تر می سازد.

  • بابک قلی پور
  • ۰
  • ۰

تأثیر رنگ ها در آرامش ما

شناخت تاثیر رنگ بر احساسات و آرامش ما در زندگی

در زندگی پرتلاطم امروزی، داشتن آرامش، یکی از نیازهای ضروری انسان عصر حاضر است. همه ما برای یافتن لحظاتی آرام و بدون دغدغه در جستجو هستیم و گاه نیز فکر می کنیم، رسیدن به آرامش روحی و فکری امری محال است. در این دنیای پرتحرک که هر روز در حال تغییر و تحول است، برای ایجاد آرامش و دادن این حس به انسان، نیازمند خلق چنین تفکری هستیم که درون خانه به دنبال آسایش و تمرکز فکری باشیم. برای طراحی این چنین محیطی، رنگ، یکی از ضروریات است.

logo.gif (368×86)

در یک خانه، رنگ به دو گونه مورد توجه قرار می گیرد؛ اولی فضای کلی و عمومی خانه، دیگری مجموعه ای از ترکیب بندی های رنگی که در یک اتاق و اجزای داخلی آن وجود دارد. با استفاده از رنگ مناسب می توان محیطی و فضایی برای استراحت و آرامش یافت و آن گاه خانه تبدیل به پناهگاه و مأمنی می شود برای فرصت تفکر و اندیشه در این میان لازم است رنگ ها و تأثیر متقابل آن ها را بر یکدیگر بشناسیم.

naghashi.org-4.png (355×200)

رنگ های همخوان یا همان رنگ هایی که در دایره ی رنگی، مجاور یکدیگر قرار دارند، نقش مهمی درایجاد آرامش دارند. حتی اگر این رنگ ها تُنمایه ای قوی داشته باشند، مانند آبی تیره، سبز تیره، و ارغوانی، باز هم به انسان آرامش می دهند.اما برای به دست آوردن شناخت بیشتر، نکات مطرح شده در سلسله مقالات آشنایی با تأثیر رنگها، می تواند راهگشا باشد. بر این اساس، اثر بخشی برخی از رنگ ها بر یکدیگر را با نگاهی موشکافانه در مطالب این سایت بررسی کردیم که می توانید آنها را مطالعه فرمایید.

نقاشی-ساختمان-قلی-پور.gif (594×135)

  • بابک قلی پور
  • ۰
  • ۰

پتینه کاری

اجرای انواع پتینه و پتینه کاری ساختمان در طرح و مدل های مختلف

انواع پتینه و پتینه کاری روی دیوار

logo.gif (368×86)

قیمت پتینه ساختمانی و پتینه کاری – کاتالوگ پتینه کاری

پتینه کاری سقف – پتینه کاری دیوار – پتینه کاری در ساختمان

naghashi.org-4.png (355×200)

برای ارسال رایگان کاتالوگ پتینه کاری و مشاوره رایگان کافیست با ما تماس بگیرید

  • بابک قلی پور
  • ۰
  • ۰

آموزش دایره رنگ ایتن را در اینجا برای شما ارائه مینماییم. تقریبا ما همه میدانیم که سه رنگ اصلی که بقولی تمام رنگها را میتوان از ‏ترکیب آنها بدست آورد عبارتند از زرد، قرمز و آبی. ‏ ما این سه رنگ را که در حقیقت سه رنگ اولیه نام دارند، به شکل ‏زیر کنار هم قرار میدهیم:‏

آموزش دایره رنگ ایتن

 logo.gif (368×86)

همانطور که از قبل میدانستیم بقیه رنگها از ترکیب این سه رنگ ‏بدست میاید. حالا ما دو به دو این رنگها را با هم ترکیب میکنیم و سه رنگ جدید بدست می آوریم:‏

زرد + قرمز = نارنجی

قرمز + آبی = بنفش

آبی + زرد = سبز

سه رنگ نارنجی، بنفش و سبز را که ساخته میشود سه رنگ ثانویه ‏نامیده و آنها را مانند شکل زیر کنار هم قرار میدهیم:‏

آموزش دایره رنگ ایتن

 

تا اینجا از ترکیب دو بدوی سه رنگ اولیه سه رنگ ثانویه بدست ‏آمد و در مجموع شش رنگ حاصل شد. حال این شش رنگ را ‏مجددا دوبه دو با هم ترکیب میکنیم.‏

زرد + نارنجی = نارنجی زرد

نارنجی + قرمز = قرمز نارنجی

naghashi.org-4.png (355×200)

قزمر + بنفش = ارغوانی (قرمز بنفش)

بنفش + آبی = نیلی (آبی بنفش)

آبی + سبز = فیروزه ای (سبز آبی)

نقاشی-ساختمان-قلی-پور.gif (594×135)

سبز + زرد = سبز چمنی (سبز زرد)

از ترکیب دوبه دوی شش رنگ موجود شش رنگ جدید حاصل می شود و در مجموع دوازده رنگ کنار هم مانند شکل زیر بدست میاوریم:

آموزش دایره رنگ ایتن

  • بابک قلی پور
  • ۰
  • ۰

انواع رنگ ساختمانی و رنگ شناسی آنها

مطالعه درباره ی رنگ ملاحظاتی را در زمینه های فیزیک ، فیزیولوژی و روانشناسی پیش می آورد . علم فیزیک ، توزیع انرژی طیفی نوری را که از یک سطح صادر و یا به وسیله ی آن منعکس می شود ، بررسی می کند ( شاخه ی خاصی از آن به مطالعه ی جنبه های شیمیایی رنگیزه ها و رنگینه ها ، در ارتباط با خواص رنگ ساز این مواد می پردازد ) . فیزیولوژی ، فرایند هایی را که در چشم و مغز به هنگام تحریک ناشی از تجربه ی رنگ اتفاق می افتد ، مورد مطالعه قرار می دهد . روانشناسی در مسائل آگاهی و ذهنیت نسبت به رنگ – همچون عنصری از تجربه ی بصری – بحث می کند. اشتراک اصطلاحات در این عرصه ها، غالبا ً بر دشواری درک مفاهیم می افزاید. مطالعه ی هنری رنگ نیز مقوله ای جدا از این ملاحظات نیست و به خصوص رویکرد روانشناختی رنگ در این زمینه اهمیت دارد

logo.gif (368×86)

هر رنگ دارای سه صفت یا سه بُعد بصری مستقلا ً تغییر پذیر است: فام، درخشندگی و اشباع

فام

فام ، صفتی از رنگ است که جایگاه آن را در سلسله ی رنگی ( از قرمز تا بنفش) – معادل با نور طول موج های مختلف در طیف مرئی – مشخص می کند. گفته می شود که تقریبا 150 فام متفاوت را می توان تشخیص داد، ولی همه ی اینها به طور مساوی در طیف مرئی توزیع نشده اند، زیرا چشم ما برای تفکیک فام ها در طول موج های بلند تر توانایی بیشتری دارد. بلند ترین طول موج ها در منطقه ی قرمز و کوتاه ترین طول موج ها در منطقه ی بنفش هستند. دسته بندی عمومی رنگ ها به بیفام ( سیاه ، سفید و خاکستری ها ) ، و فام دار ( قرمز ، زرد ، سبز ،…) بر همین صفت مبتنی است . برای سهولت درک مطلب ، فام را می توان مشخص کننده ی اسم عام رنگ ها تعریف کرد .

قرمز ، زرد و آبی را فام های اولیه می نامند و چون مبنای سایر فام ها هستند، رنگ های اصلی نیز نام گرفته اند . فام های ثانویه عبارتند از : نارنجی ، سبز و بنفش که که از اختلاط مقادیر مساوی از دو فام اولیه حاصل می شوند . فام های ثالثه از اختلاط فام های اولیه و ثانویه به دست می آیند : زرد- نارنجی (پرتقالی) ، نارنجی- قرمز ، قرمز- بنفش ( ارغوانی) ، بنفش- آبی ( لاجوردی) ، آبی- سبز (فیروزه ای) ، سبز- زرد (مغز پسته ای) . دوازده فام نامبرده را با ترتیبی معین در چرخه ی رنگ، نشان می دهند. در چرخه ی رنگ ، فام های ثانویه و ثالثه ای که بین یک زوج فام اولیه جای گرفته اند، دارای روابط خویشاوندی هستند و در کنارهم ساده ترین هماهنگی رنگی را پدید می آورند .

درخشندگی

درخشندگی (والوور) ، دومین صفت رنگ است و درجه ی نسبی تیرگی و روشنی آن را مشخص می کند (غالبا ً نقاشان اصطلاح رنگسایه را نیز در همین معنا به کار می برند) . معمولا ً درخشندگی رنگ های فام دار را در قیاس با رنگ های بیفام می سنجند . در چرخه ی رنگ ، زرد بیشترین درخشندگی (معادل خاکستری روشن نزدیک به سفید) و بنفش کمترین درخشندگی ( معادل خاکستری تیره ی نزدیک به سیاه) را دارد . در سلسله ی رنگی، هر فام نسبت به دیگری میزان تیرگی یا روشنی ذاتی اش را می نمایاند . معکوس کردن این ترتیب طبیعی، ناسازگاری رنگی به بار می آورد ( مثلا ً اگر بنفش روشن در کنار سبز زیتونی قرار گیرد، نوعی تکان بصری ایجاد می کند.

اشباع

اشباع (پرمایگی) ، سومین صفت رنگ است و میزان خلوص فام آن را مشخص می کند ( گاه واژه ی شدت را در این مورد به کار می برند ).ذفام های چرخه ی رنگ صد در صد خالص اند ولی در طبیعت به ندرت می توان فام خالصی یافت. همچنین، کمتر رنگیزه ای حد اشباع فام مربوطه در چرخه ی رنگ را داراست .

اگر فام ها به هم آمیخته شوند، رنگ های شکسته به دست می آیند. اختلاط فام های خالص با یکدیگر یا با رنگ های بیفام، باعث تغییر در پرمایگی و درخشندگی شان می شوند . به طور کلی، هر فام قابلیت ایجاد رنگ های متنوعی را در حوزه ی خود دارد که به آن تلوّن (واریاسیون ) می گویند. دمثلا ً انواع صورت، اُخرایی وقهوه ای، تلوّن در فام قرمز هستند

چگونگی متظاهر شدن رنگ ها از دیگر مباحث رنگ شناسی است. در تجربه، سه نمود مختلف در رنگ ها می توان تشخیص داد: فیلمرنگ، حجمرنگ و سطحرنگ .

naghashi.org-4.png (355×200)

 فیلمرنگ

فیلمرنگ، رنگی است که در فاصله ای نا مشخص نسبت به بیننده ظاهر می شود (مثلا ً رنگی که در طیف نما اسپکتروسکوپ می توان دید، یا رنگ آسمان خاکستری یکنواخت). فیلمرنگ، بافت واضحی ندارد و گویی شخص می تواند کمابیش به درون آن رسوخ کند. همواره در تراز جلو به چشم می آید . فیلمرنگ را نمی توان همچون کیفیتی در اشیاء و یا متعلق به رویه ی اشیاء دانست .

حجمرنگ

حجمرنگ را در اشیای پشت نما می توان دید ( مثلا ً در یک استکان چای یا در بخار رنگین) . حجمرنگ در فضای سه بُعدی که اشغال کرده است گسترش می یابد ، ولی تراز متغیری نسبت به چشم بیننده ندارد .

سطحرنگ

سطحرنگ ، چنان به نظر می آید که روی سطح شیء قرار گرفته است ( مثلا ً در یک کاغذ رنگی) . بافت رویه ی شیء را به خود می گیرد و حایل غیر قابل نفوذ برای چشم ایجاد می کند . سطحرنگ را معمولا ً همچون کیفیتی در خود شیء می انگاریم .

نقاشی-ساختمان-قلی-پور.gif (594×135)

از این سه کیفیت ظاهری که اشاره کردیم ، نمود های دیگری چون تلأ لو، فروغ و فلزنما ناشی می شوند . نقاشان با سطحرنگ سر و کار دارند ولی بخشی از صناعت آنان معطوف به ایجار نمود های حجمرنگ ، فیلمرنگ ، تلألو و فروغ به وسیله ی رنگیزه است که در واقع چنین کیفیت هایی را ندارد . آن دسته از حجم سازان مدرن که با موادی چون پلاستیک کار می کنند ، از نمود حجمرنگ بهره می گیرند.

یکی از ملاحظات روانشناختی رنگ که در کاربرد هنری رنگ اهمیت دارد ، بررسی تأثیر متقابل رنگ ها است . جلوه یا اثر هر رنگ در جوار رنگ دیگر تغییر می کند . اگر در شرایط روشنایی مناسب ، چند ثانیه به یک رنگ فام دار خیره شویم و بی درنگ بر سطحی سفید بنگریم ، مکمل آن رنگ را خواهیم دید . این پدیده را – که ناشی از واقعیت فیزیکی رنگ عینی نیست – پی انگاره می نامند . پی انگاره ی هر رنگ ، رنگ مجاورش را تحت تأثیر قرار می دهد و در نتیجه ، تفاوت کیفی آن دو رنگ بارزتر می شود ( مثلا ً قرمز در کنار سبز ، پرمایه تر به نظر می رسد و برعکس ) . تغییری که بدین سان در جلوه ی رنگ ها پدید می آید ، مشخص کننده ی تباین آنها است . اگر موقعیت دو حوزه ی رنگی مقایسه شده چنان باشد که تغییر جلوه ی رنگ ها با هم تلاقی کند ، اصطلاح تباین همزمان به کار برده می شود .

رویکرد روانشناختی رنگ به احساس های معینی نیز بستگی دارد که رنگ های عینی دربیننده برمی انگیزند.

به سخن دیگر ، در این مقوله ، رابطه ی رنگ های عینی با اثرات ذهنی شان مورد نظر است . رنگ هایی که حاوی مقدار زیادی آبی هستند (از بنفش تا سبز)، نسبت به رنگ هایی که زرد یا قرمز بیشتری در خود دارند (از مغز پسته ای تا ارغوانی) ، سردتر می نمایند . رنگ های سرد ، مختصر کاهش در دمای بدن نگرنده ایجاد می کنند و رنگ های گرم باعث مختصر افزایش دمای بدن می شوند . به لحاظ بصری ، رنگ گرم پیش می آید و رنگ سرد پس می نشیند . بسیاری از نقاشان از این کیفیت رنگ ها برای فضا سازی تصویری بهره گرفته اند . منشأ احساس هایی چون گرمی ، سردی ، پیش آیندگی ، پس روندگی ، وزن و اندازه ی رنگ ها – که اصطلاحاتی رایج در ادبیات هنرهای تجسمی اند) همانا سه صفت اساسی رنگ ، یعنی فام ، درخشندگی و اشباع است .

نقاشان قدیم بسیاری از نمودها و اثرات بصری رنگ را بدون شناخت علمی به کار می بستند ، ولی انتشار نظریه های رنگ ، نقاشان پُست امپرسیونیسم ، اُرفیسم و آپ آرت را بر آن داشت که امکانات بیانی و تزیینی رنگ را گسترش دهند و به راه حل های تازه ای در مسائل حجم ، فضا ، نور و حرکت دست یابند .

  • بابک قلی پور
  • ۰
  • ۰

انجام مراحل مختلف نقاشی ساختمان (دیوارگچی و رنگی)

نقاشی ساختمان به هنر افراد بستگی دارد اما به طور رسمی و واضح این کار شامل 9 مرحله است که در موقعیت های دیوار های گچی و رنگ شده فرق میکند در دیوار های گچ که رنگ بر روی دیوار نخورده است :

الف- دیوار های گچیlogo.gif (368×86)


1- اولین کار تیغ کشیدن بر روی دیوار گچی و سنباده کشیدن است برای صاف شدن سطح کار .

2- زدن روغن زیر کار بر روی دیوار گچی که این روغن ها انواع مختلفی دارد و باعث سفت شدن گچ و جلوگیری از ترک خوردن دیوار میشود.

3- پس ار خشک شد روغن در این مرحله باید دیوار بتونه شود که بسته به نوع کار (متوسط و خوب) یک یا دو دست بتونه می شود هم سقف هم دیوار.

4- در این مرحله پس از خشک شدن بتونه های کشیده شده بر روی دیوار احتیاج به سنباده کاری است تا سطح کار بسیار صاف و عاری از لکه ها شود.

5- سنباده کاری دیوار های بتونه شده ایجاد گرد و خاک بر روی دیوار میکند و نیاز است قبل از رنگ آمیزی دیوار و شروع رنگ کاری با یک دستمال نم ناک تمام سطح دیوار را از گرد و خاک پاک کنیم.

6- اولین مرحله رنگ کاری ما در این مرحله شروع می شود که تعیین نوع رنگ و طرح آن بستگی به سلیقه افراد دارد ( انواع رنگهای آبی, قرمز, استخوانی و…) .

7- در این مرحله پس از پایان اولین مرحله رنگ کاری ما نیاز به لکه گیری داریم که این مرحله با بتونۀ مخصوصی است که دقت زیاد در این مرحله باعث زیباتر شدن هر چه بهتر کار در مرحلۀ پایانی میشود و پس از پایان لکه گیری باید یک سنبادۀ نرم بر روی دیوار ها کشیده شود و دوباره گرد و خاک دیوار توسط پارچه ای مرطوب گرفته شود.

8- مرحلۀ 8 و 9 جزء مراحل اساسی هستند که تغییر نوع رنگ و یا طرح رنگ برای افراد غیر ممکن است در این مرحله دست دوم رنگ بر روی دیوار زده میشود و آرام آرام زیبایی کار نمایان میشود.

9- مرحلۀ پایان نقاشی است و رنگ آخر را بر روی دیوار می زنند در این مرحله کار به پایان می رسد .

 naghashi.org-4.png (355×200)

ب- دیوار های رنگی

1-در این مرحله کلیه ترکها رو باز می کنیم

2- کلیه دیوارها را سنباده کاری می کنیم تا ناصافی های آن از بین رود

3- ترکها و سوراخ ها و در کل لکه ها را بتونه کاری می کنیم

4- در این مرحله پس از خشک شدن بتونه های کشیده شده بر روی دیوار احتیاج به سنباده کاری است تا سطح کار بسیار صاف و عاری از لکه ها شود.

5- سنباده کاری دیوار های بتونه شده ایجاد گرد و خاک بر روی دیوار میکند و نیاز است قبل از رنگ آمیزی دیوار و شروع رنگ کاری با یک دستمال نم ناک تمام سطح دیوار را از گرد و خاک پاک کنیم.

6- اولین مرحله رنگ کاری ما در این مرحله شروع می شود که تعیین نوع رنگ و طرح آن بستگی به سلیقه افراد دارد ( انواع رنگهای آبی, قرمز, استخوانی و…) .

نقاشی-ساختمان-قلی-پور.gif (594×135)

8- در این مرحله پس از پایان اولین مرحله رنگ کاری ما نیاز به لکه گیری داریم که این مرحله با بتونۀ مخصوصی است که دقت زیاد در این مرحله باعث زیباتر شدن هر چه بهتر کار در مرحلۀ پایانی میشود و پس از پایان لکه گیری باید یک سنبادۀ نرم بر روی دیوار ها کشیده شود و دوباره گرد و خاک دیوار توسط پارچه ای مرطوب گرفته شود.

9- در این مرحله دست دوم رنگ بر روی دیوار زده میشود و آرام آرام زیبایی کار نمایان میشود.

10- مرحلۀ پایان نقاشی است و رنگ آخر را بر روی دیوار می زنند در این مرحله کار به پایان رسیده و حتما در پایان از کار لذت می برید.

  • بابک قلی پور
  • ۰
  • ۰

پتینه کاری

اجرای انواع پتینه و پتینه کاری ساختمان در طرح و مدل های مختلف

انواع پتینه و پتینه کاری روی دیوار

logo.gif (368×86)

قیمت پتینه ساختمانی و پتینه کاری – کاتالوگ پتینه کاری

پتینه کاری سقف – پتینه کاری دیوار – پتینه کاری در ساختمان

پتینه کاری

اجرای انواع پتینه و پتینه کاری ساختمان در طرح و مدل های مختلف

انواع پتینه و پتینه کاری روی دیوار

naghashi.org-4.png (355×200)

قیمت پتینه ساختمانی و پتینه کاری – کاتالوگ پتینه کاری

پتینه کاری سقف – پتینه کاری دیوار – پتینه کاری در ساختمان

برای ارسال رایگان کاتالوگ پتینه کاری و مشاوره رایگان کافیست با ما تماس بگیرید

برای ارسال رایگان کاتالوگ پتینه کاری و مشاوره رایگان کافیست با ما تماس بگیرید


  • بابک قلی پور